V petek smo tekli kros. Teči smo začeli pri gasilskem domu. Tekli smo naprej po peščeni poti, potem pa smo tekli po gozdni poti. Končali smo pri lovski koči. Priznanje so dobili prvi trije, ki so prišli na cilj.

Timotej Štepec, 2. razred

 

Na krosu sem bila četrta. Všeč mi je bilo, ko smo se pripravljali. Ni mi bilo všeč, ko so vsi navijali za Laro. Doma se nisem nič pripravljala. Po krosu sem bila utrujena. Žalostna sem bila, ker me je prehitela Melani. Julija me je obtožila, da sem se nastavljala.

Zoja Zupančič Brdnik, 2. razred

 

Na krosu sem bil drugi. Pot je bila dolga in naporna. Bilo je malce hladno. Dal sem vse od sebe, da bi bil drugi. Vesel sem bil, da sem bil drugi. Potem smo se še slikali.

Nik Žibert, 2. razred

 

Na krosu sem se imel lepo. Tekli smo posebej fantje in posebej punce. Tekli smo od gasilskega doma pa do lovske koče. Komaj sem prehitel Jana. Bil je zelo hiter. Bil sem zadovoljen s svojim petim mestom.

Vito Jerant Žnidaršič, 2. razred

 

V petek smo imeli kros. Najprej smo se ogrevali. Ko je učiteljica rekla: “Zdaj!” smo zaštartali. Tekel sem zelo hitro. Ko sem prišel čez cilj, sem bil tretji. Zmagal je Žan.

Maj Strmec, 2. razred

Dostopnost