V torek, 7. 4. 2020, smo z družino imeli športni dan. Imeli smo pohod. Skozi gozd smo se odpravili v Male Pece. Med potjo smo telovadili. Najljubše mi je bilo metanje storžev v drevo. Vmes smo imeli malico. V Malih Pecah smo na kmetiji Ostanek kupili svežo solato. Imeli smo se super.

Zarja Kozlevčar, 2. razred

 

V petek smo imeli športni dan. Mami je pripravila pijačo in malico. Odpravili smo se v bližnji gozd in hodili več kot 6 km. Vmes smo tekli, malo poskakovali in delali razgibalne vaje. Z Janom sva nabrala šopek travniških rožic. Domov smo prišli malo utrujeni, vendar zadovoljni, ker smo se imeli lepo.

Zarja Pekolj, 2. razred

 

V torek, 7. 4. 2020, smo imeli učenci 2.a razreda športni dan. Ker je šola zaprta, je bil ta športni dan drugačen. Z očijem in mamico smo šli na pohod v gozd. Tam sem našla podrto drevo. Na njem sem delala različne vaje, na primer hoja po hlodu, sonožni poskoki na in s hloda, preskakovanje ovir in izmenični poskoki. Med našim pohodom smo delali tudi počepe, z očijem sva metala kamenčke in storže v potok, z mamico pa sva skupaj tudi tekli. S sabo sem imela vodo in svoje najljubše bombone. Bilo je super, ker sem brcala listje in videla konje. Bil je super dan.

Manja Pergar, 2. razred

 

Za športni dan sem šel na Gradišče. Z mano sta šla mami in Majk. Zelo veliko sem plezal in tekel. Najbolj zabavno mi je bilo plezanje po zelo visokih, nevarnih skalah. Na skalah nisem nič padel, me je bilo pa strah. Posladkal sem se z liziko, potem pa odšel domov na kosilo.

Nik Virant, 2. razred

 

Na športni dan smo šli z mojo družino na hrib Bajturn. S seboj nisem vzela malice, ker smo šli po kosilu. Hodili smo eno uro. Med sprehodom smo s sestricama telovadile. Cilj je bil najvišja točka občine Trebnje. Ko smo se vračali domov, smo na cesti videli dva modrasa.

Jasna Vodnjov, 2. razred

 

Dostopnost