Pri nalogah mi pomagata ati in mami. Za šolo začnem delati po kosilu. Rada rešujem matematične naloge. Rada pišem pisane črke. Učiteljice me pokličejo po telefonu. Večkrat pokličem Hano. Pri pouku na daljavo mi je všeč, da lahko zjutraj dolgo spim. Komaj čakam šolo.

Eva Kopač, 2. razred

 

Učenje na daljavo mi je všeč, ker imam več časa za nalogo. Zelo pogrešam sošolce in učiteljice. Odkar sem doma, uporabljam računalnik. Odkar delam od doma imam občutek, da imam več naloge. Naloge, ki jih dobivamo, so včasih zelo težke.

Tilen Praznik, 2. razred

 

Pouk na daljavo poteka kar v moji sobi doma. Moja učiteljica je zelo daleč stran. Naloge mi pošlje po računalniku. Za šolo delam malo po zajtrku, malo pa po kosilu. Mami mi pomaga pri iskanju navodil, drugače vse opravim sam. Za šolo potrebujem največ 4 ure. Najraje imam naloge za matematiko. Pri šolanju od doma mi je najbolj všeč, ko se z učiteljico in učenci vidimo po skypu. Učenje doma mi ni tako všeč kot v šoli. Raje bi spet hodil v šolo. Zelo zelo pogrešam sošolce.

Filip Zupančič, 2. razred

 

Zjutraj, ko se zbudim, se umijem in zajtrkujem. Po zajtrku se umijem in pričnem s poukom. Najprej se učim matematiko, slovenščino in spoznavanje okolja. Potem imam tridesetminutni odmor. Po odmoru me pokliče učiteljica Urška in se učiva angleščino. Po angleščini imam še športno uro in na koncu učenja pomagam mami pri pripravi kosila. Meni pa pomaga mami pri domači nalogi.

Žan Črček, 2. razred

 

Dostopnost